Céginformációk

Cégünk 1998-ban alakult egy családi ház alsó szintjén és képkeret nagykereskedésként működött.2001-ben egy nagyobb 220m2-es műhelybe költöztünk Itt már kiskereskedelmi tevékenységet is folytattunk, majd 2003-ban megnyitottuk első képkeret és poszter galériánkat, melyet 2005-ben két újabb követett.

Üzleteinkben található keretezett képeket illetve önök által behozott okleveleket, gobelineket, reprodukciókat, olajfestményeket, kívánságra, keretezzük, kasírozzuk paszpartuzzuk illetve felület kezeljük. Boltjainkban a Magyarországon fellelhető összes hazai illetve külföldi neves gyártó minőségi termékei képkeretléc, poszter, reprodukció megtalálható.

A leadott alkotásokat kb. 3-4 munkanap alatt készítjük el, de központi műhelyünkben lehetőség van azonnali keretezésre is készlettől függően. Az elkészült képkereteket kívánságra és szerény díjazás ellenében házhoz is szállítjuk. Kérésükre szakképzett munkatársaink segítenek a képhez, illetve a környezethez leginkább harmonizáló képkeretek kiválasztásában

  •