Megaposter – Üveg tükör képkeret

Céginformációk

Megnyitottuk új Üveg Tükör Képkeret szaküzletünket a XIII. ker. Róbert Károly Krt. 68. szám alatt (Csata utca sarok)! Ezzel Egy időben sajnos az RS bútorházban található képkeret és posztergalériánkat és a XVIII. kerületi műhelyünket is átköltöztettük ide! A XVIII. kerületben maradt egy átvételi pont ahol az E-mailben vagy telefonon leadott rendeléseket lehet átvenni!

Üzletünkben található keretezett képeket illetve önök által behozott okleveleket, gobelineket, reprodukciókat, olajfestményeket, kívánságra, keretezzük, kasírozzuk paszpartuzzuk illetve felület kezeljük. Digitális nyomtató gépünkkel  posztereket, tablókat, vászonképeket készítünk melyeket kívánságra keretezünk , vakrámázunk.

Foglalkozunk ablak üvegezéssel, hőszigetelt üveg gyártással, edzett vitrin és ajtó üveg készítéssel, keretezett és csiszolt tükör készítéssel. Boltjainkban a Magyarországon fellelhető összes hazai illetve külföldi neves gyártó minőségi termékei képkeretléc, poszter, reprodukció megtalálható.

A leadott alkotásokat kb. 3-4 munkanap alatt készítjük el, de központi műhelyünkben lehetőség van azonnali keretezésre is készlettől függően. Az elkészült képkereteket kívánságra és szerény díjazás ellenében házhoz is szállítjuk.

Kérésükre szakképzett munkatársaink segítenek a képhez, illetve a környezethez leginkább harmonizáló képkeretek kiválasztásában.


0

Tisztelt Vásárlóink!

A kapcsos képkeret üveges verzióját csak Budapesten és vonzáskörzetében tudjuk kiszállítani, mert a posta eltöri. Ha mégis ezt szeretné vagy nagy tételben rendelne, kérem érdeklődjön e-mailben vagy telefonon!

Köszönjük megértésüket!

Rendelés leadás illetve felvétel miatt kérem keressen az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen!
Tel: 06 70 6748713 E-mail: info@megaposter.hu
Üzletünk hétköznap 9.00-17.00- ig tart nyitva.

Szombati illetve egyéb nyitvatartáson kívüli érkezés miatt kérem hívjanak!