Megaposter – Üveg tükör képkeret

Thermo üveg készítés

Hőszigetelt üveg készítése, légréses vagy argon gázas technológiával. Lehetőség van régi és új ablakok üvegeinek cseréjére thermo üvegre. Irodákba, raktárakba, falrésekbe thermo térelválasztó ablakok készítése, önnek csak a pontos helyet kell megadnia a lécezés és az üveg elkészítése a mi dolgunk!

cof

cof

cof

cof

cof

A hőszigetelő, thermo üveg két síküvegből áll, mely lehet egyoldalon savmart vagy dekor üveg is pl. fürdőszoba ablakoknál.

– A megnőtt hőszigetelési igények miatt az utóbbi időben gyakrabban gyártunk 3 rétegűt is melynek sokkal kedvezőbb a hang és hőszigetelése.
– A két üveglap között lévő távtartó léc határozza meg a gyártandó üvegszerkezet  vastagságát 8-30 mm- ig.
– Az alumínium távtartó minden esetben töltve van páraszűrő anyaggal (mol szűrő).
– Az elsődleges szigetelést biztosító butil szallag rögzíti az üveglapokat a távtartó alumínium kerethez, és az így elkészített üveg szerkezet         széleit körben, két komponensű anyaggal szigeteljük.

– A hőszigetelt üveg hőszigetelését, a hőátadási tényezővel jellemezzük: Ug (W/m2K).
Minnél kisebb a szám, annál jobb a hőszigetelő képessége a gyártott üvegnek.

Ez az érték a hőátbocsátási tényezőt jelent mely azt mutatja meg, hogy egy épületszerkezeten vagy ablakfelületen egységnyi idő alatt mennyi energia távozik. A hőátbocsátási tényező egy tetszőleges vastagságú, 1 négyzetméter keresztmetszetű hasábra adja meg az értéket. A mértékegysége így W/m2K.

A két legsűrűbben használt üvegszerkezet a hőszigetelő üveg gyártásánál :

– Argon gáz töltésű, Low-e bevonatos termo üveg   pl:  4Low-e – 16 Argon – 4 float    (Ug=1.0)
– Normál sík üvegből lévő rétegrend, levegő töltéssel       pl:  4 float -12 – 4 float       (Ug=2.9)

 


0

Tisztelt Vásárlóink!

 A Clip-fix kapcsos képtartó üveges verzióját csak Budapesten és vonzáskörzetében (kb 30 km) áll módunkban kiszállítani vagy postázni, mert a futár cég eltöri! Kérjük ha mégis ezt szeretné, vagy nagy tételben rendelne, hívjon minket az esetleges szállítási módokról!

Rendelés leadás illetve felvétel miatt kérem keressen az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen!
Tel: 06 70 6748713 E-mail: info@megaposter.hu
Üzletünk hétköznap 9.00-17.00- ig tart nyitva.

Szombati illetve egyéb nyitvatartáson kívüli érkezés miatt kérem hívjanak!

A Clip-fix képtartó üveges verzióját csak Budapesten és vonzáskörzetében (kb 30 km) áll módunkban teljesíteni, mert a futár cég eltöri! Kérjük ha mégis ezt szeretné, vagy nagy tételben rendelne, hívjon minket az esetleges szállítási módokról! Szombati napokon esetleges áruátvétel vagy megrendelés miatt, kérem  telefonáljanak, kollégáink adnak felvilágosítást az üzlet nyitvatartásáról!