Megaposter – Üveg tükör képkeret

Visszatérítési és elállási szabályzat

Általános rendelkezések

Jelen visszatérítési és elállási jogszabály (továbbiakban: Szabályzat) a megaposter.hu webáruházban (továbbiakban: Webáruház) vásárolt termékekre vonatkozik. A Szabályzat értelmében a Vevő a vásárlástól számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, és visszaküldheti a terméket a Webáruháznak. Az elállási határidő a termék átvételének napján kezdődik.

A Vevő elállási jogát írásban, vagy a Webáruház honlapján található elállási nyilatkozat kitöltésével és elküldésével gyakorolhatja.

A visszaküldött termék állapota

A Vevő köteles a terméket eredeti állapotában és csomagolásában visszaküldeni a Webáruháznak. A termék nem lehet sérült, használt vagy szennyezett. A visszaküldés költsége a Vevőt terheli.

A visszatérítés

A Webáruház a Vevő elállását követő 14 napon belül köteles visszatéríteni a Vevő által kifizetett összeget. A Webáruház jogosult levonni a visszatérítés összegéből a termék értékcsökkenését, ha a Vevő a terméket nem rendeltetésszerűen használta. A Webáruház a visszatérítést a Vevő által megadott bankszámlára vagy postai úton teljesíti.

Elállási joggal nem rendelkező termékek

A Vevőt nem illeti meg elállási jog az alábbi termékek esetében:

  • egyedi megrendelésre készült termékek
  • olyan lepecsételt termékek, amelyek higiéniai vagy egészségvédelmi okokból az átadás után nem küldhetők vissza * olyan termékek, amelyek természetüknél fogva egybeépültek más termékekkel
  • hang-, illetve képfelvétel vagy számítógépi szoftver, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta
  • hírlap, folyóirat vagy magazin, kivéve a előfizetéses szerződés keretében szolgáltatottakat
  • digitális tartalom, ha az adathordozóra történő rögzítést a fogyasztó kifejezetten kéri, és ehhez a vállalkozás hozzájárul

Panaszkezelés

Ha a Vevőnek panasza van a Webáruház termékeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatban, akkor a Webáruház ügyfélszolgálatához fordulhat. Az ügyfélszolgálat elérhetőségei a Webáruház honlapján találhatók. A Webáruház az írásban benyújtott panaszokat 30 napon belül köteles kivizsgálni és megválaszolni. **Jogvita esetén** Ha a Vevő és a Webáruház között jogvita alakul ki, akkor a felek kötelesek azt elsősorban békés úton rendezni. Ha a békés úton történő megegyezés nem lehetséges, akkor a jogvita a Vevő lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes bíróság előtt kerül elbírálásra.


0

Tisztelt Vásárlóink!

Üzletünk 2024.07.22 - 07. 29.-ig szabadság miatt zárva tart! Kérdéseiket illetve rendeléseiket leadhatják  e - mailben. Megértésüket köszönjük!

Köszönjük megértésüket!

Rendelés leadás illetve felvétel miatt kérem keressen az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen!
Tel: 06 70 6748713 E-mail: info@megaposter.hu
Üzletünk hétköznap 9.00-17.00- ig tart nyitva.

Szombati illetve egyéb nyitvatartáson kívüli érkezés miatt kérem hívjanak!