Megaposter – Üveg tükör képkeret

Visszatérítési és elállási szabályzat

Általános rendelkezések

Jelen visszatérítési és elállási jogszabály (továbbiakban: Szabályzat) a megaposter.hu webáruházban (továbbiakban: Webáruház) vásárolt termékekre vonatkozik. A Szabályzat értelmében a Vevő a vásárlástól számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, és visszaküldheti a terméket a Webáruháznak. Az elállási határidő a termék átvételének napján kezdődik.

A Vevő elállási jogát írásban, vagy a Webáruház honlapján található elállási nyilatkozat kitöltésével és elküldésével gyakorolhatja.

A visszaküldött termék állapota

A Vevő köteles a terméket eredeti állapotában és csomagolásában visszaküldeni a Webáruháznak. A termék nem lehet sérült, használt vagy szennyezett. A visszaküldés költsége a Vevőt terheli.

A visszatérítés

A Webáruház a Vevő elállását követő 14 napon belül köteles visszatéríteni a Vevő által kifizetett összeget. A Webáruház jogosult levonni a visszatérítés összegéből a termék értékcsökkenését, ha a Vevő a terméket nem rendeltetésszerűen használta. A Webáruház a visszatérítést a Vevő által megadott bankszámlára vagy postai úton teljesíti.

Elállási joggal nem rendelkező termékek

A Vevőt nem illeti meg elállási jog az alábbi termékek esetében:

  • egyedi megrendelésre készült termékek
  • olyan lepecsételt termékek, amelyek higiéniai vagy egészségvédelmi okokból az átadás után nem küldhetők vissza * olyan termékek, amelyek természetüknél fogva egybeépültek más termékekkel
  • hang-, illetve képfelvétel vagy számítógépi szoftver, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta
  • hírlap, folyóirat vagy magazin, kivéve a előfizetéses szerződés keretében szolgáltatottakat
  • digitális tartalom, ha az adathordozóra történő rögzítést a fogyasztó kifejezetten kéri, és ehhez a vállalkozás hozzájárul

Panaszkezelés

Ha a Vevőnek panasza van a Webáruház termékeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatban, akkor a Webáruház ügyfélszolgálatához fordulhat. Az ügyfélszolgálat elérhetőségei a Webáruház honlapján találhatók. A Webáruház az írásban benyújtott panaszokat 30 napon belül köteles kivizsgálni és megválaszolni. **Jogvita esetén** Ha a Vevő és a Webáruház között jogvita alakul ki, akkor a felek kötelesek azt elsősorban békés úton rendezni. Ha a békés úton történő megegyezés nem lehetséges, akkor a jogvita a Vevő lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes bíróság előtt kerül elbírálásra.


0

Rendelés leadás illetve felvétel miatt kérem keressen az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen!
Tel: 06 70 6748713 E-mail: info@megaposter.hu
Üzletünk hétköznap 9.00-17.00- ig tart nyitva.

A Clip-fix képtartó üveges verzióját csak Budapesten és vonzáskörzetében (kb 30 km) áll módunkban teljesíteni, mert a futár cég eltöri! Kérjük ha mégis ezt szeretné, vagy nagy tételben rendelne, hívjon minket az esetleges szállítási módokról! Szombati napokon esetleges áruátvétel vagy megrendelés miatt, kérem  telefonáljanak, kollégáink adnak felvilágosítást az üzlet nyitvatartásáról!